Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,...
Víte že? Mouky meleme už od roku 1992. Naše technologie nám umožňují odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše žito pochází z ekopolí. Když jej pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte přírodu i své zdraví.
Složení:
100 % žitná mouka chlebová BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1432 kJ / 338 kcal
- Tuky:
- 1,1 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny:
- 0,13 g
- Sacharidy:
- 70,2 g
- z toho cukry:
- 0,5 g
- Vláknina:
- 10,5 g
- Bílkoviny:
- 6,7 g
- Sůl:
- 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář