ProBio
Webová stránka značky: ProBioChlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu pečivu tmavší barvu, pevnější strukturu a spousty živin. Nezklame vás při domácím pečení chlebů, housek, rohlíků, pizzy či buchet. Dopřejte si plnější chuť, více vlákniny a delší pocit sytosti.
Mungo jsou malé zelené fazolky, které spoustou živin a vynikající chuť čerstvého hrášku. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. U nás však jsou snědené dřív než bych je stihla kamkoliv přidat.
Adzuki jsou maličké hnědočervené fazolky a neodmyslitelně patří do japonské kuchyně i medicíny. Tvrdí se o nich, že posilují naše ledviny, pomáhají při detoxikaci a očistných kúrách. Chutnají lehce nasládle, jsou výborně stravitelné a skvěle se hodí do polévek, pomazánek, kaší, nákypů a salátů.
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem